Forsiden Tidligere 2016-11-05 Sommerudstilling 2016
2016-11-05 Sommerudstilling 2016

SOMMERUDSTILLING 2016
11. maj - ultimo august 2016


Udstilling med en håndfuld af galleriets faste kunstnere plus ny udstiller


Det Hemmelige Galleri inviterer kunstinteresserede indenfor til en sommerudstilling med malerier og papirværker af en håndfuld af galleriets kendte kunstnere samt en enkelt nytilkommen kunstner. Der er tale om et gensyn med kunstnerne Poul Jupont, Paul Neale, Peter Rørbæk, m.fl. Hertil kommer et spændende nyt møde med værker af David Dellagi.


Kunstnernes udtryksformer er mangeartede; - de strækker sig lige fra Poul Jupont sitrende tuschtegninger, til Paul Neales groft surreelle landskaber og portrætter, til Peter Rørbæks farveglade popkunstinspirerede billeder til David Dellagis fængslende oliemalerier.  Hans figurative billeder balancerer på kanten mellem superrealisme og surrealisme, og altid med et sikkert blik for hvor grænsen mellem de to går.

Udstillingen er en visuel appetitvækker for de kunstinteresserede der påtænker at komme med i en af de kommende kunstcirkler som galleriet starter op, fortæller gallerist Ole Sejersen. Udstillingens kunstnere er valgt med den mangfoldighed af kunstneriske udtryk for øje som de udstillende kunstnere repræsenterer. Det er en farverig billedverden, et bombardement af farver, former og mere eller mindre sære fortællinger de forskellige kunstnerens viser, forklarer Ole Sejersen om udvalget af værker.

 


David Dellagi: "Renault", 2014, olie på lærred, str. 100 x 130 cm